Şbt

Bir gelenek haline gelen okulumuz resim sergisi bu sene "Ustaların İzinde" temasıyla siz izleyicilerin karşısına çıkıp, sizi bu ustaların duygu, renk ve imge dünyasına doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Görsel sanatlar öğretmenlerimize, eserlerin sahibi yetenekli öğrencilerimize ve açılışımıza katılan herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Kızlarımız Koç Özel Lisesini 61-19 yenerek İstanbul´da en iyi 10 takım arasına girip Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik eder Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz

Şbt

Öğrencilerimizle daha önce açılışına katıldığımız 4. Üsküdar Kitap Fuarına gittik. Edebiyat öğretmenimiz eşliğinde gerçekleşen bu gezide öğrencilerimiz Ayşe Kulin imza etkinliğine katılma fırsatı bulmuştur.

Şbt

Öğrencilerimizle birlikte 4. Üsküdar Kitap Fuarı açılışına katıldık.

Ock

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem sonu kapanışı öğrencilerimize Okul Müdürümüzün Onur Belgelerini teslim ettiği törenle yapıldı. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize güzel bir tatil diliyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencileri Beşiktaş JK Müzesi ve Vodafone Park stadını ziyaret etmişlerdir. Öğrencilerimiz 1650 m2, 2 kattan oluşan müzede Beşiktaş JK Kulübüne ve tüm spor branşlarına dair tarihsel anlatımlar ile bilgilenmişler; ayrıca birçok dijital ve etkileşimli alanda eğlenceli zaman geçirmişlerdir. Müze ziyaretini takiben Vodafone Park stadını da görme fırsatı bulan öğrenciler günün anısına fotoğraflar çektirmişlerdir.

Ock

Devlet Tiyatroları Üsküdar Tekel Sahnesi´nde gerçekleşen "İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı" isimli oyuna 10-A sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katılım sağlamışlardır. Oyun öncesinde Fethi Paşa Korusu´nda biraraya gelen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz oyun sonrasında oyuncu Berkay TULUMBACI ile tanışma ve sohbet etme fırsatı bulmuşlardır.

Ock

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü Üsküdar Belediyesi Tebessüm Kahvesini ziyaret etmiştir. Öğrencilerimiz bu ziyaretle, imkan ve fırsat varsa her şeyin mümkün olabileceğini gözlemlemiştir.

Ock

Okulumuz Futsal Takımı Üsküdar İlçe çapında 2. olmuştur. Takımdaki öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Velilerimizle birlikte Üsküdar Belediye Başkanımız sayın Hilmi Türkmen´i ziyaret ettik. Kendisine okulumuza verdiği destekten dolayı teşekkürlerimizi ilettik.

Ock

Okulumuz yakan top takımı, Üsküdar İlçesi Kaleli Yakan Top Turnuvasında İlçe 1. olmuştur. Beden eğitimi öğretmenlerimizi ve takımımızdaki öğrencilerimizi tebrik ederiz. Başarılarının İstanbul İl müsabakalarında devam etmesini temenni ederiz.

Ock

Mesleki rehberlik çalışması olarak okulumuz son sınıf öğrencilerini İstanbul Üniversitesine götürdük.

Ock

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında Hijyen konulu pano çalışmamız.

Ara

Okulumuz Edebiyat öğretmenleri danışmanlığında öğrencilerimizin hazırladığı Yahya Kemal Beyatlı şiirleri dinletisinden kareler. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Üsküdar Gençlik Merkezinde düzenlenen Yazar Hatice Sarı Tan´ın konuk olduğu söyleşiye katıldık.