Haberler (Arşiv) Haberler

İçerik Tarih
15 Temmuz Milli İrade Destanı Hiç Unutulmayacak 15 Temmuz Milli İrade Destanı Hiç Unutulmayacak

15 Temmuz Milli İrade Destanı çeşitli etkinlikle anılıyor..

13 Temmuz 2018
Okul Tanıtımı Okul Tanıtımı

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi okul tanıtım sunumudur.

28 Haziran 2018
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi ailesi olarak, tüm öğretmenlerimizin, velilerimiz ve öğrencilerimizin aileleri ve sevdikleriyle birlikte, güzel bir bayram geçirmeleri temennisiyle Ramazan Bayramlarını tebrik eder; milletçe birlik ve beraberlik içerisinde geçirebileceğimiz nice bayramlar dileriz.

14 Haziran 2018
2017-2018 Eğtim Öğretim Yılı Kapanış Töreni 2017-2018 Eğtim Öğretim Yılı Kapanış Töreni

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi 2017-2018 Eğitim Öğretim yılını sayısız sportif başarılara, kültürel faaliyetlere ve projelere imza atarak başarılı bir şekilde sonlandırmıştır. Tüm Çamlıca Kız Anadolu Lisesi ailesine iyi tatiller diliyoruz. Kapanış Töreninde okul birincimiz Tuğba Dursun yaş kütüğüne adını çakmıştır. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Ayrıca törende Çamlıca´nın Gizemli Bahçesi motif kitabımızın gerçekleşmesinde katkısı olan öğrencilerimize Görsel Sanatlar öğretmenimiz tarafından başarı belgeleri takdim edilmiştir.

10 Haziran 2018
Tayini Çıkan Öğretmenlerimize Veda Tayini Çıkan Öğretmenlerimize Veda

Okulumuz Rehber Öğretmeni İsmail Şirin, Matematik Öğretmeni Fazlı Yamaç, Kimya Öğretmeni Yasemin Turhan ve Tarih Öğretmeni Emel Öztürk´ün tayinleri çıkmıştır. Okulumuza verdikleri emekten ötürü teşekkür eder, yeni okullarında başarılar dileriz.

10 Haziran 2018
Çamlıca´nın Gizemli Bahçesi Motif Boyama Kitabımız Çıktı Çamlıca´nın Gizemli Bahçesi Motif Boyama Kitabımız Çıktı

ÇAMLICANIN GİZEMLİ BAHÇESİ
Ebru, Çini, Minyatür, Tezhip, Dokumacılık gibi Yüzyıllardır süre gelen Geleneksel Türk Sanatlarımızdan hareketle oluşturduğumuz ‘Çamlıcanın Gizemli Bahçesi’ adlı motif boyama kitabımızı Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sinan Aydın’ a takdim ettik. ‘Çamlıcanın Gizemli Bahçesi’ kitabımızı herkesin keyifle boyamasını ve Geleneksel Sanatlarımıza sahip çıkıp, yaşatmasını diliyoruz.

5 Haziran 2018
Eğitimde Öncü Şahsiyetler Gezisi Eğitimde Öncü Şahsiyetler Gezisi

Eğitimde Öncü Şahsiyeler Projesi kapsamında okulumuz Edebiyat Öğretmenleri eşliğinde öğrencilerimiz Necip Fazıl´ın Eyüp´teki kabrini ziyaret etmişlerdir. Pierre Loti´yi gezip Tarihi Yarımada´ya geçmişlerdir. Sultahmet Meydanı, Gülhane Parkı ve Topkapı Sarayını gezmişlerdir.

Kardeş Okulumuzdan Mektup Var Kardeş Okulumuzdan Mektup Var

Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Batman´daki kardeşlerimizden mektuplar geldi.

Değerler Eğitimi Kulübü Gezisi Değerler Eğitimi Kulübü Gezisi

Değerler Eğitimi Kulübü öğrencilerimiz danışman öğretmenleri eşliğinde Milli, Dini ve Kültürel Mirasımız temalı tarihi yarımada gezisi düzenlemiştir.

İstanbul´un Fethinin 565. Yıldönümü İstanbul´un Fethinin 565. Yıldönümü

Şehrimiz İstanbul´un Fethinin 565. yıldönümü okulumuz konferans salonunda düzenlenen programla kutlanmıştır.

30 Mayıs 2018
Şehrim Üsküdar Yarışması Şehrim Üsküdar Yarışması

Şehrim Üsküdar Yarışmasında 11-A sınıfı öğrencimiz Şevval Aydın kompozisyon dalında ikinci oldu. Şehrim Üsküdar ödül töreninde Şevval Aydın, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek elinden ikincilik ödülü olan 3.000 TL para ödülünü aldı. Öğrencimizi ve teşviklerini eksik etmeyen edebiyat öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

28 Mayıs 2018
İTÜ Nükleer Enerji Bilgilendirme Merkezi Gezisi İTÜ Nükleer Enerji Bilgilendirme Merkezi Gezisi

Okulumuz öğrencileri Fizik Öğretmenleri eşliğinde İstanbul Teknik Üniversitesi nükleer bilgilendirme merkezine gezi düzenlemişlerdir.

31 Mayıs 2018
Eğitimde Öncü Şahsiyetler Eğitimde Öncü Şahsiyetler

Egitimde Öncü Şahsiyetler Projesi kapsamında Yahya Kemal ve Necip Fazıl sokağı çalismamiz konferans salonu koridorunda açılmıştır.

28 Mayıs 2018
Üsküdar Halk Eğitim Merkezi Cam Atölyesi Gezisi Üsküdar Halk Eğitim Merkezi Cam Atölyesi Gezisi

Okulumuz öğrencileri Görsel Sanatlar öğretmenleri eşliğinde Üsküdar Halk Eğitim Merkezi Cam Atölyesine gezi düzenlemiştir.

İngilizce Haftası Etkinlikleri İngilizce Haftası Etkinlikleri

İngilizce Haftası kapsamında okulumuzda çeşitli ve renkli etkinliklerin yapılmasına devam edilmiştir. Bu çerçevede İngilizce oyun koridoru, dünya milletleri geçit töreni, karaoke yarışması, scrabble ve taboo turnuvaları düzenlenmiştir.

24 Mayıs 2018