Ekm

16.10.2017 pazaretsi´den itibaren geçerli Destekleme ve Yetiştirme Kurs Programımız aşağıdadır. Öğrencilerimize duyurulur.

Ekm

02.10.2017 Pazartesiden itibaren kullanılacak ders programı aşağıdadır. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize duyurulur.

Eyl

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Öğrenci Başvuruları 27 Eylül 2017 saat 18:00´e kadar uzatılmıştır.

Eyl

27 Ekim 2017 Cuma günü okulumuz konferans salonunda 15.15´ te Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimize duyurulur. Aşağıdaki yazıyı okumanızı rica ederiz.

Eyl

25/09/2017 tarihi itibariyle geçerli ders programına aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Dosya excell dosyasıdır. Öğretmenler ve sınıflar ders programını gösteren sayfalar tek dosyadadır.

Eyl

10. ve 11. Sınıf öğrencilerine yönelik Üsküdar Gençlik Merkezinde çeşitli alanlarda sosyal ve kültürel faaliyetler bulunmaktadır. İlgilenen 10 ve 11. Sınıf öğrencilerimize duyurulur. Faaliyet hakkındaki tüm bilgilerin olduğu doküman linki aşağıdaki afişin altındadır.

Eyl

18 Eylül 2017 pazartesi gününden itibaren uygulanacak ders programına aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Eyl

Toplanan komisyon kararıyla 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı pansiyonda kalmaya hak kazanan asil ve yedek öğrenci listesi aşağıdadır. toplam kontenjan göz önüne alınarak 9. sınıflar öncelikli alınmıştır. 10, 11 ve 12. sınıflardan yapılan müracaatlar yıl içinde kontenjan açılması durumunda değerlendirilecektir. Pansiyona yerleşemeyen öğrencilerimiz ilçe milli eğitim müdürlüğümüze bildirilmiştir.

Eyl

18-19-20 Eylül tarihlerinde yapılacak 9. sınıflar uyum programı ayrıntıları aşağıda belirtilmiştir.

Eyl

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi Eylül Dönemi sorumluluk tarihleri aşağıdadır. Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Eyl

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında derslere başlama saatimiz 8:30 olmuştur. Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur. Zaman çizelgemiz aşağıdadır.

Eyl

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Programımız 9. sınıf öğrencilerimiz için 18-19-20 Eylül tarihlerinde yapılacaktır. Tüm velilerimize ve öğrencilerimize duyurulur. Resmi yazısı aşağıdadır.

Eyl

Üsküdar Burhaniye Gençlik Merkezi Konferans salonunda, 13/09/2017 Çarşamba günü 13:00-16:00 saatleri arasında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından Tüketici Güvenliği ve çocuklara yönelik tasarlanan ürünlerde (kırtasiye ve oyuncak gibi) kullanılan ve sağlığı olumsuz etkileyen kimyasal maddeler ile ilgili program düzenlenecektir. Tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz davetlidir. Poster ve resmi yazısı aşağıdadır.

Eyl

2017-2018  Eğitim Öğreyim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları Kılavuzu Yayınlanmıştır.

Ağu

Öğrenci ve Velilerimizi bilgilendirmek amaçlı hazırlanan pansiyon el kitabımızın güncellenmiş hali yayınlanmıştır.