Eyl

Okulumuz pansiyonunda 6 kişilik açık kontenjan bulunmaktadır. Pansiyonda kalmak isteyen öğrencilerimizin velileri tüm evraklarını tam olarak hazırlayarak 5 Ekim 2018 cuma gününe kadar okul müdürlüğüne müracaatta bulunmalıdır.

Eyl

21 Ekim 2018 tarihinde okulumuzda veli toplantısı yapılacaktır. 9 ve 12. sınıf öğrencilerimizin velileri saat 10:00-12:00; 10 ve 11. sınıf öğrencilerimizin velileri 13:00- 15:00 saatleri arasında okulumuzda yapılacak toplantıya katılım sağlamalıdır. Toplantı öğrencinin öğrenim gördüğü sınıfta yapılacaktır.

Velilerimizin toplantıya katılımı önemle rica olunur.

Eyl

2018-2019 Öğretim yılı Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısı 12 Ekim 2018 Cuma günü saat 14:00 da yapılacaktır. Yeterli katılım olmaması halinde toplantı 21 Ekim 2018 Pazar günü saat 12:00´de tekrarlanacaktır. Tüm velilerimize önemle duyurulur. Duyuru yazısına aşağıda bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Eyl

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi okul pansiyon Eylül ayı yemek listesi ektedir.

Sorumluluk Sınavı Sonuçları e-okul sistemine işlenmiştir. Duyurulur

Eyl

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs duyurusunda bulunmuştur. Detaylı bilgi aşağıdaki görseldedir.

Eyl

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı açılış törenimiz 17.09.2018 tarihinde saat 8:15 te başlayacaktır.Tüm öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

Eyl

Pansiyona yerleşen öğrenci listesi aşağıdadır.

Eyl

2018-2019 Öğretim yılı ders programı hazırlanmıştır.Öğrenci ve velilerimize duyurulur.Ders programına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ders programı için tıklayınız.

Ders Programı ile ilgili açıklama için tıklayınız.

Eyl

9. Sınıflar ve velilerimiz için uyum programı etkinlikleri çerçevesinde 14 Eylül 2018 Cuma günü yapılması planlanan etkinlikler, 17 Eylül pazartesi gününe ertelenmiştir. Öğrencilerimize ve velilerimize önemle duyurulur.

Eyl

Eylül dönemi sorumluluk sınavlarının tarihleri ve saatlerini gösteren tablo aşağıdaki bağlantıdadır. İlgili öğrencilerimize ve velilerimize önemle duyurulur.

Önemli Notlar:

1.Bu sınavların (sorumluluk sınavlarının) okuldan mezun olmadan önce mutlaka geçilmesi gerekmektedir.

2.Sınavdan geçmek için mutlaka 50 puan alınması gerekmektedir.

3.Servisler sınav süresini beklemediğinden ötürü  öğrencilerin kendi imkanları ile eve dönüş yapmaları gerekmektedir.

Eyl

2018-2019 eğitim öğretim yılında okulumuza yeni yerleşen 9. sınıf öğrenci ve velilerimize yönelik düzenlenen uyum programı tablosuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir.

Programa tüm 9. sınıf öğrenci ve velilerimiz davetlidir. Program 5 gün sürecek olup sadece 13. 09.2018 tarihinde velilerimiz ve öğrencilerimiz birlikte etkinliğe alınacaktır.

(Not: 14 Eylül cuma günü etkinlikleri, 17 Eylül pazartesi gününe ertelenmiştir. )

Eyl

Destekleme ve Yetiştirme Kursları e-Kılavuzu yayınlanmıştır.

Ağu

Okulumuza yeni kayıt yaptıran 9. sınıf öğrencileri için 10-14 Eylül 2018 tarihleri arasında uyum programı düzenlenecektir.Uyum programına ait detaylı bilgi daha sonra sitemizden duyurulacaktır.

Okulumuz öğrencilerinin tamamı yatılı değildir.

Lise Giriş Sınavı sonucunda okulumuzu tercih edecek öğrencilere teşekkür ediyoruz ve duyurumuzu çok iyi okumalarını tavsiye ediyoruz.

Lise Giriş Sınavı sonucu tercihte bulunacak aday velilerimizi ve öğrencilerimizi bilgilendirmek için bu duyuru yapılmaktadır. Okula kayıt hakkı kazanan her öğrenci pansiyonda kalma hakkı kazanamayabilmektedir. Tercih yaparken bu hususta bilgi sahibi olunması mağduriyetlerin oluşmamaması açısından son derece önemlidir.