Ekm

Ders programımız öğretmenlerimizin sağlık proplemi nedeniyle değişmiştir.15.10.2018 tarinde uygulanacak ders programına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimize ve velilerimize önemle duyurulur.

Ekm

Okulumuza yeni atanan öğretmenlerimizden dolayı haftalık ders programımız değişmiştir.Programa aşaıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

Ekm

2018-2019 Öğretim yılı 1. dönem Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız 01.10.2018 tarihinde başlamıştır. Kurslarımız hafta içi okul çıkışı 2 saat ve cumartesi günü 6 saat olarak uygulanacaktır.Öğrencilerimizin tercih ettikleri derslere göre program yapılmış ve uygulanmaya başlamıştır.

Hafta içi kurs çıkış saati 17:05  Cumartesi ise 13:50 dir.Kurs programı ve Cumartesi uygulanacak zaman çizelgesine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimize ve velilerimize önemle duyurulur.

Eyl

Haftalık ders programımız 01.10.2018 tarinden sonra uygulanmak üzere değiştirilmiştir.Öğrencilerimize ve velilerimize önemle duyurulur.

Yeni ders programına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Eyl

Okulumuz pansiyonunda 6 kişilik açık kontenjan bulunmaktadır. Pansiyonda kalmak isteyen öğrencilerimizin velileri tüm evraklarını tam olarak hazırlayarak 5 Ekim 2018 cuma gününe kadar okul müdürlüğüne müracaatta bulunmalıdır.

Eyl

21 Ekim 2018 tarihinde okulumuzda veli toplantısı yapılacaktır. 9 ve 12. sınıf öğrencilerimizin velileri saat 10:00-12:00; 10 ve 11. sınıf öğrencilerimizin velileri 13:00- 15:00 saatleri arasında okulumuzda yapılacak toplantıya katılım sağlamalıdır. Toplantı öğrencinin öğrenim gördüğü sınıfta yapılacaktır.

Velilerimizin toplantıya katılımı önemle rica olunur.

Eyl

2018-2019 Öğretim yılı Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısı 12 Ekim 2018 Cuma günü saat 14:00 da yapılacaktır. Yeterli katılım olmaması halinde toplantı 21 Ekim 2018 Pazar günü saat 12:00´de tekrarlanacaktır. Tüm velilerimize önemle duyurulur. Duyuru yazısına aşağıda bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Eyl

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi okul pansiyon Eylül ayı yemek listesi ektedir.

Sorumluluk Sınavı Sonuçları e-okul sistemine işlenmiştir. Duyurulur

Eyl

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs duyurusunda bulunmuştur. Detaylı bilgi aşağıdaki görseldedir.

Eyl

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı açılış törenimiz 17.09.2018 tarihinde saat 8:15 te başlayacaktır.Tüm öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

Eyl

Pansiyona yerleşen öğrenci listesi aşağıdadır.

Eyl

2018-2019 Öğretim yılı ders programı hazırlanmıştır.Öğrenci ve velilerimize duyurulur.Ders programına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ders programı için tıklayınız.

Ders Programı ile ilgili açıklama için tıklayınız.

Eyl

9. Sınıflar ve velilerimiz için uyum programı etkinlikleri çerçevesinde 14 Eylül 2018 Cuma günü yapılması planlanan etkinlikler, 17 Eylül pazartesi gününe ertelenmiştir. Öğrencilerimize ve velilerimize önemle duyurulur.

Eyl

Eylül dönemi sorumluluk sınavlarının tarihleri ve saatlerini gösteren tablo aşağıdaki bağlantıdadır. İlgili öğrencilerimize ve velilerimize önemle duyurulur.

Önemli Notlar:

1.Bu sınavların (sorumluluk sınavlarının) okuldan mezun olmadan önce mutlaka geçilmesi gerekmektedir.

2.Sınavdan geçmek için mutlaka 50 puan alınması gerekmektedir.

3.Servisler sınav süresini beklemediğinden ötürü  öğrencilerin kendi imkanları ile eve dönüş yapmaları gerekmektedir.