Ara

2018-2019 Öğretim yılı 1. dönem 2. ortak sınav takvimi 10.12.2018 tarihinde yapılan zümre başkanları toplantısında belirlenerek düzenlenmiştir.Tüm öğrenci öğretmen ve velilerimize önemle duyurulur.

Sınav takvimine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ara

Üsküdar Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan kültür sanat haritasına ulşamak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız

Gelecek için Söz Bizde!

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne bağlı Proje Okullarımızın katılımıyla “Gelecek İçin söz Bizde” projesi kapsamında 11 Nisan 2019 tarihinde “Yaşanabilir Kentler” konulu bir sempozyum gerçekleştirilecektir.

Kas

Haftalık ders programımız 26.11.2018 tarinden itibaren geçerli olacak şekilde değişmiştir.Öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

Programa ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Sayın Velilerimiz,

26.11.2018 tarihinde saat 15:45 te okulumuz konferans salonunda eğitim etkinliği gerçekleştirilecektir.Katılımınızı rica ederiz.

Kas

Kasım ayı pansiyon yemek listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Kas

Matematik Öğretmenimizin raporunun Pazartesi günü bitiyor ve salı günü kontrolünün olması nedeniyle ders programı değişikliği bir hafta ertelenmiştir. Öğrenci , öğretmen ve velilerimize önemle duyurulur.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının Öğretim Programları Kazanımları konulu yazısına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 2018-2019 öğretim yılında gerçekleştirelecek yükseköğretime geçiş sınavlarına girecek öğrencilerimize , öğretmenlerimize ve velilerimize önemle duyurulur.

Ekm

Okulumuza ait Faikbey Mescidi Sokak istikametinde bulunan ihata duvarı çatlamış olup durum ilgili mercilere bildirilmiştir.

Sokak sakinlerinin ve yol güzergahını kullananların can ve mal güvenliği açısından gerekli tedbirleri almaları önemle rica olunur.

Ekm

2018-2019 Öğretim yılı birinci dönem 1. ortak sınav tarihleri belirlenerek yayınlanmıştır.Öğrencilerimize ve velilerimize önemle duyurulur.Sınav tarihlerini görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ekm

2018 Ekim ayı pansiyon yemek listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ekm

Ders programımız öğretmenlerimizin sağlık proplemi nedeniyle değişmiştir.15.10.2018 tarinde uygulanacak ders programına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimize ve velilerimize önemle duyurulur.

Ekm

Okulumuza yeni atanan öğretmenlerimizden dolayı haftalık ders programımız değişmiştir.Programa aşaıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

Ekm

2018-2019 Öğretim yılı 1. dönem Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız 01.10.2018 tarihinde başlamıştır. Kurslarımız hafta içi okul çıkışı 2 saat ve cumartesi günü 6 saat olarak uygulanacaktır.Öğrencilerimizin tercih ettikleri derslere göre program yapılmış ve uygulanmaya başlamıştır.

Hafta içi kurs çıkış saati 17:05  Cumartesi ise 13:50 dir.Kurs programı ve Cumartesi uygulanacak zaman çizelgesine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimize ve velilerimize önemle duyurulur.

Eyl

Haftalık ders programımız 01.10.2018 tarinden sonra uygulanmak üzere değiştirilmiştir.Öğrencilerimize ve velilerimize önemle duyurulur.

Yeni ders programına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.