Eyl

15 Temmuz Haftası etkinlikleri olarak düzenlediğimiz şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarımız sona ermiştir. Üç kategoride de dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik. Çamlıca Kız Anadolu Lisesi olarak 15 Temmuz ruhunu yaşatan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz Hakan Ören ve Mehmet Emin Yıkılmaz, öğrencilerimizle birlikte 15 Temmuz Şehitler Anıtını ziyaret etmiştir.

Eyl

Okulumuz Edebiyat öğretmenleri ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan şiir dinletisinde 15 Temmuz şehitlerimizi andık. Bu duygu dolu programda katkısı olan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

15 Temmuz Milli İrade Günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Eyl

Üsküdar Toplum Sağlığı Merkezi tarafından öğrencilerimize hijyen eğitimi verilmiştir. Katkılarından dolayı Toplum Sağlığı Merkezine ve Hemşire Ömür Hanıma teşekkür ederiz.

Eyl

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Uyum Programı çerçevesinde okulumuzda 9. sınıf öğrencilerimiz için tanıtıcı ve eğlenceli çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.

Eyl

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılını törenle başlattık. Çamlıca Kız Anadolu Lisesi olarak yeni dönemin tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için başarılı ve hayırlı olmasını temenni ederiz.

Ağu

2017 ÖSYS sonucuna göre tercih yaparak yerleşen öğrencilerimizin kazandığı bölümlere ilişkin tabloya ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ağu

Vatan Sevgisi ve Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz konulu E-Twinning Projemize başlıyoruz. Partneri olduğumuz projenin detaylarını haberimizin devamından öğrenebilirsiniz.

Tem

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin İyileştirilmesi Daire Başkanı Sayın Mehmet Bölücek okulumuzu ziyaret etti.

Tem

15 Temmuz Demokrasi Zaferinin yıldönümünü kutluyoruz. Bu kutlu zaferin yıldönümünde şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz.

Haz

Haziran mesleki gelişim seminerleri kapsamında Eba etkin kullanımı ile ilgili formatör öğretmen tarafından okulumuz öğretmenlerine eğitim verilmiştir.

Haz

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı kapanış töreni ve mezuniyet töreni okulumuz konferans salonunda yapılmıştır. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz. Mezun olan öğrencilerimize de yeni hayatlarında ve LYS sınavlarında başarılar diliyoruz.

May

Okulumuz 11/F sınıfı öğrencileri, 60´lı yıllardan günümüze kadar döneminin hit olmuş parçalarını bir oratoryo şeklinde okulumuz öğretmen ve öğrencilerine sunmuşlardır. Çok nostaljik ve gayet eğlenceli sunumları için emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 10C sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan İstanbul´un Fethinin 564.Yıldönümü düzenlenen törenle okulumuzda coşkuyla kutlandı.Törene katkılarından dolayı okulumuz Tarih Zümresi öğretmenleri Murat MUTLUER ve Emel ÖZTÜRK´e teşekkür ederiz.