Ekm

6 Ekim İstanbul´un Kurtuluşu törenimiz gerçekleştirildi.

Tarih sahnesinde var olduğu günden itibaren özgür yaşamış "Türk Milleti" nin 6 Ekim 1923´te bir kez daha esir edilemeyeceğini dünyaya haykırdığı İstanbul´un düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yıl kutlama törenini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik.Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için kendilerini feda eden şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyoruz.Ruhları şad olsun.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle okulumuzda bazı etkinlikler düzenlenmiştir.

Eyl

Üsküdar Belediyemizin himayesinde Valide Sultan Gemisinde 12. sınıf öğrencilerimiz için düzenlenen Boğaziçi Kültür Turu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerimiz başladı

Eyl

Avrupa Dil Günü ( European Day of Language) kapsamında E-twining projesi olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde 11 ülkeden 20 okula göndereceğimiz posta kartlarımızı hazırladık. Projede emeği geçen tüm Çamlıca Kız Lisesi Ekibine ve bize destek olan PTT Müdürlüğümüz yetkililerine teşekkür ederiz.

Eyl

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı, Çamlıca Kız Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törenle açılmıştır. Yeni eğitim öğretim yılının tüm okul kadromuz, öğrencilerimiz ve velilerimiz için hayırlı, uğurlu ve başarılı geçmesini dileriz.

Eyl

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi öğretmenleri Tübitak projeleri hakkında seminer aldı. Bu faydalı semineri veren ve tecrübelerini bize aktaran Çağrıbey Anadolu Lisesi Fizik öğretmeni Ömer EKİNCi hocamıza teşekkür ederiz.

Eyl

2018-2019 eğitim öğretim yılında okulumuza yeni yerleşen 9. sınıf öğrenci ve velilerimize yönelik düzenlenen uyum programı çerçevesinde 1. gün etkinlikleri gerçekleştirildi.

Eyl

Eylül dönemi seminer çalışmalarında okulumuz öğretmenleri AB Projeleri hazırlama eğitimi almıştır. Bu semineri okulumuz öğretmenlerine eğlenceli bir şekilde veren Zuhal YILMAZ DOĞAN hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

15 Temmuz Milli İrade Destanı çeşitli etkinlikle anılıyor..

Haz

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi okul tanıtım sunumudur.

Haz

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi ailesi olarak, tüm öğretmenlerimizin, velilerimiz ve öğrencilerimizin aileleri ve sevdikleriyle birlikte, güzel bir bayram geçirmeleri temennisiyle Ramazan Bayramlarını tebrik eder; milletçe birlik ve beraberlik içerisinde geçirebileceğimiz nice bayramlar dileriz.

Haz

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi 2017-2018 Eğitim Öğretim yılını sayısız sportif başarılara, kültürel faaliyetlere ve projelere imza atarak başarılı bir şekilde sonlandırmıştır. Tüm Çamlıca Kız Anadolu Lisesi ailesine iyi tatiller diliyoruz. Kapanış Töreninde okul birincimiz Tuğba Dursun yaş kütüğüne adını çakmıştır. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Ayrıca törende Çamlıca´nın Gizemli Bahçesi motif kitabımızın gerçekleşmesinde katkısı olan öğrencilerimize Görsel Sanatlar öğretmenimiz tarafından başarı belgeleri takdim edilmiştir.

Haz

Okulumuz Rehber Öğretmeni İsmail Şirin, Matematik Öğretmeni Fazlı Yamaç, Kimya Öğretmeni Yasemin Turhan ve Tarih Öğretmeni Emel Öztürk´ün tayinleri çıkmıştır. Okulumuza verdikleri emekten ötürü teşekkür eder, yeni okullarında başarılar dileriz.

ÇAMLICANIN GİZEMLİ BAHÇESİ
Ebru, Çini, Minyatür, Tezhip, Dokumacılık gibi Yüzyıllardır süre gelen Geleneksel Türk Sanatlarımızdan hareketle oluşturduğumuz ‘Çamlıcanın Gizemli Bahçesi’ adlı motif boyama kitabımızı Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sinan Aydın’ a takdim ettik. ‘Çamlıcanın Gizemli Bahçesi’ kitabımızı herkesin keyifle boyamasını ve Geleneksel Sanatlarımıza sahip çıkıp, yaşatmasını diliyoruz.