TÜYAP İstanbul Kitap Fuar´ı Gezimizi Gerçekleştirdik

"Kitap sevgisi sevgilerin en güzelidir."Bu güzelliği yaşamamızı sağlayan, gezinin düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkür ederiz.

Kas

İngilizce öğretmenimiz Selin Burçak ÜNAL  ayın değeri olan "sorumluluk" değeri bilincindeki gönüllü öğrencilerimizle birlikte bahçemizi temizledi.Kendisine ve öğrencilerimize çevre farkındalığı için yapmış oldukları etkinlik için teşekkür ediyoruz.

Etkinlik sembolümüz olan yeşil kurdele bileklerimizde, doğa sevgisi gönüllerimizde!

Kas

Psikolog Zeliha Tutan tarafından pansiyonlu öğrencilerimize aile sıcaklığında kendini tanıma konulu bir seminer verilmiştir.Teşekkür ediyoruz.

Kas

Kademe savunma sporları antrenörü Ali KULUK eşliğinde Wushu İstanbul İl üçüncüsü öğrencimiz Ebru KAYMAZ öğretmeniyle birlikte katılımcılara gösteri yaptı.Katılımcı öğrencilerimiz önce ısındılar , ardından demo derste savunma hareketlerini çalıştılar.Etkinliği hazırlayan öğretmenimiz 2. kademe savunma sporları antrenörü Ali KULUK  öğrencimiz Ebru KAYMAZ ve katılımcı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Kızılay kulübü rehber öğretmeni Gülistan Yaşar rehberliğinde kulüp öğrencilerimiz etkinliklerini gerçekleştirdiler.Teşekkür ediyoruz.

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk´ü ölümünün 80. yıldönümünde saygı ve minnetle andık.Bu vatan size minnettardır.

Ekm

Üsküdar ilçe törenine katılımımızdan dolayı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı kutlama programımız okulumuz tören alanında büyük bir çoşku ve sevinçle gerçekleştirildi.Türk Dili ve Edebiyatı ve Müzik zümrelerince hazırlanan tören programımıza Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü´nün hazırladığı ´´Türk Askeri Ünüformaları´´ defilesi ayrı bir renk kattı.Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü´ne  katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.Görsel Sanatlar zümresi tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere belge ve hediyeleri verildi.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nda görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşunun 95.yıl dönümü Üsküdar ilçemizde de büyük bir heyecan ve sevinçle kutlandı.Bu heyecan ve sevince okulumuz da Şemsipaşa tören alanında yapılan törene katılarak ortak oldu.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Ekm

Shakespeare oyunlarından Hırçın Kız´ı izlemek için Devlet Tiyatrosundaydık. Oyun harikaydı. Herkese tavsiye olunur

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Meclis Başkanı Seçimi Sonuçlandı

12/G sınıfı öğrencilerinden İlsu Çelik okul meclis başkanı seçildi. Öğrencimizi tebrik ediyor,öğrencimize görevinde başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası 2 top 3 pas turnuvası sonuclanmistir.Dereceye giren takımlarımıza ödülleri 19.10.2018 tarihinde bayrak töreninde verilmiştir.Öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Okul Birincisi:12-A

Okul İkincisi:11-A

Okul Üçüncüsü:11-C

Ekm

Kurumsal kimlik çalışmaları kapsamında okulumuzun sanal turu hazırlanmıştır.Sanal turumuz ayrıca web sayfamızda okulumuz menüsüne de eklenmiştir.

Ekm

Genaral Kazım KARABEKİR’in kızlarından sayın Timsal Karabekir Yıldıran’ı okulumuzda ağırladık.

Türk asker ve siyasetci Türk Kurtuluş Savaşı’nı başlatan komutanlar arasında yer alarak doğu cephesinde gösterdiği başarılardan dolayı Kırmızı-Yeşil şeritli istiklal madalyası ile taltif edilen Kazım Karabekir arşivinden yararlanılarak oluşturulmuş fotoğraflarla ‘’Çanakkale’den Cumhuriyet’e’’ konulu konferans serisini gençlerle buluşturarak yakın tarihimize ışık tutmak amacında olan sayın Timsal Karabekir’in Çanakkale savaşını ve Kazım Karabekir’i anlattığı konferansı okulumuz idareci öğretmen ve öğrencileri büyük bir heyacan ve merakla dinlediler.Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.Ruhları şad olsun.

Ekm

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ´´Kendini Geliştir Geleceği Değiştir´´Öğretmen mesleki gelişim seminerleri Ekim ayı programı kapsamında 10.10.2018 tarihinde Doc.Dr Elif ÇELEBİ´yi okulumuzda ağırladık.Farkındalık (Mindfulnes) yönteminin uygulamalı örneklerle işlendiği atölye çalışmasında okulumuz öğretmenlerinin yanı sıra misafir öğretmenlerimiz de katılmışlardır.

Üsküdar İlçe Milli Eğitim şube müdürü İshak ARSLAN eğitim sonrasında  Doc.Dr. Elif ÇELEBİ´ ye günün anısına armağan takdim etmişlerdir.

Doc.Dr. Elif ÇELEBİ´ye ve Şube Müdürümüz İshak ARSLAN´a teşekkür ederiz.

Ekm

We are jumping rope for raising awareness of this special day (Jump Rope Challenge For Raising Awareness of International Day of Girl Child (11th October) as a girl school. We will make video jumping rope. We will challenge to somebody.

Please join our challenge on Instagram with the hashtag below:

#ckalisjumping

To win the surprise prize please tag us ( @camlicakal) on your video.

PS: At the beginning of your video please say someting in English showing that you are challanging for raising awareness of International Day of Girl Child.