Kas

Sınıflar arası iki top üç pas turnuvası sonunda dereceye giren öğrencilerimize madalyalarını takdim ettik.

Kas

Düşün Taşın Derneği başkanı Selim Çavuş ve gönüllülerden oluşan ekibi Çarpan Etkisi Liderlik Projesi hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Kendilerine Çamlıca Kız Anadolu Lisesi olarak teşekkür ederiz.

Kas

Kızılay haftası münasebetiyle Kızılay Üsküdar şubesi başkanı sayın Mustafa Karadeniz okulumuzda bir seminer vermiştir. Semineri düzenleyen Kızılay kulübümüze, okulumuza gelerek öğrencilerimizi bilgilendiren sayın Mustafa Karadeniz´e teşekkür ediyoruz.

Ekm

Üsküdar Belediyesi ve Çamlıca Kız Anadolu Lisesi işbirliğinde okulumuzda Hat ve Ebru kursları başlamıştır. Ayrca Keman Kursumuz 6 Kasım itibariyle başlayacaktır.

Ekm

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi ve PTT işbirliğinde, okulumuz fuaye alanında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım Aatatürk konulu pul sergisi açılmıştır. Okulumuz fuaye alanında Atatürk ve Cumhuriyet tarihimize ait çeşitli pulları inceleyebilirsiniz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Üsküdar İlçesi Törenine yürüyüş ekibimizle katıldık. Öğrencilerimiz ve Beden Eğitimi öğretmenlerimizle bu büyük bayramda okulumuzu gururla temsil ettik.

Ekm

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladık. Töreni hazırlayan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Ekm

Yatılı öğrencilerimiz ve mezun olmuş öğrencilerimiz okulumuz öğretmenleri eşliğinde İstanbul Water Garden Dasdas´ta Joseph K. Adlı oyunu izlemiştir. Oyun sonunda tiyatro oyuncuları ile tanışma fırsatı bulmuştur. Bu güzel gün için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 11/H sınıfı sosyal öğrencileri tarih öğretmenleri eşliğinde Harbiye Askeri Müzesi´ne gezi düzenlemiştir.

Ekm

Son sınıf öğrencilerimize sınav kaygısı konulu seminer düzenlendi. Okulumuz mezunlarından olan sayın Esra Tanrıverdi´ye sunumu ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

18 ekim 2017 çarşamba akşamı pansiyonlu öğrencilerimizle Yazar Gülten Dayıoğlu´nun da katıldığı Bağlarbaşı Kültür Merkezi´nde Kemalettin Tuğcu´nun 21. ölüm yıldönümü münasebetiyle düzenlenen anma programına katıldık.

Ekm

18.10.2017 tarihinde okulumuz pansiyonlu öğrencileri ile Volkswagen Arena’da oynanan Darüşşafaka-Cedevita Zagrep EuroCup basketbol müsabakasına gittik. 85-83 Darüşşafaka’nın kazandığı maçta takımımıza coşkuyla destek olduk.

Ekm

Okulumuz 12/D sınıfı öğrencileri Edebiyat öğretmenimiz Nuri Yılmaz eşliğinde 4. Üsküdar Sahaflar Şenliğine katılmıştır.

Ekm

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi olarak 6 Ekim İstanbul´un Kurtuluşunu gününde yapılan törenle kutladık. Tarih öğretmenlerimiz Emel Öztürk, Murat Mutluer ve törende görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimizle İstanbul Modern Sanat Müzesinde İyi Bir Komşu konulu Bienal gezisini gerçekleştirdik.