Nis

12.Sınıf öğrencilerimize yönelik okulumuz eski mezunlarından Uzm.Psk.E.Esra TANRIVERDİ tarafından Sınav Kaygısı ve Başa Çıkma Yolları konulu bir seminer verilmiştir. Okulumuz ve öğrencilerimiz adına eski mezunumuza teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz yatılı öğrencilerine İstanbul´u tanıtmak ve ülkemizin tarihi güzelliklerinin bir arada bulunduğu miniatürk´e giderek bu zenginlikleri keşfetmek için 20 Nisan 2016 tarihinde yaptığımız gezi Pierre Loti tepesinden Haliç manzarası eşliğinde sona ermiştir.

Nis

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Sn. Canan YÜKSEL ACAR ve Diyaliz programı öğrencileri tarafından okulumuzda böbrek sağlığı ve organ bağışı konularında öğrencilerimize seminer verilmiştir.

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Nis

2015-2016 Öğretim yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz konferans salonunda program düzenlendi.Çeşitli sınıflardan seçilen öğrencilerimizin okuduğu naatlar ve ilahiler eşliğinde Peygamber efendimizi andık.

Nis

İstanbul Şehir Üniversitesinde dolu dolu geçen eğitim sürecinden sonra sinema kulübü öğrencilerimiz sertifikalarını aldılar. Hem fakültesinin hem de yüreğinin kapılarını ardına kadar bize açan değerli hocamız Prof. Dr. Peyami CELİKCAN´ a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz...

Nis

Üsküdar Kaymakamı Sayın Mustafa Güler, Belediye Başkanı Sayın Hilmi Türkmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sinan Aydın 11/04/2016 tarihinde Okulumuzu Ziyarete Geldi. Ziyarete Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Zeki Bıyık, Park ve Bahçeler Müdürü Sayın Hacer Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sayın Hüseyin Türkmen ve Sayın Yahya Murat Güler, Acıbadem Mahallesi Muhtarı Sayın Mete Sertbaş da katıldı. Yapılan protokol konuşmaları sonrasında İstiklal Marşı töreni yapıldı. Ardından konuklarımız sınıfları ziyaret etti ve kendilerine okul birimleri tanıtıldı. Belediyemiz yetkililerine okulumuzun ihtiyaçları iletildi.

Nis

Hareketli yaşama destek projemiz çerçevesinde, usta zumba eğitmeni Banu Bektaş tarafından öğlen arasında okulumuz bahçesinde gönüllü öğrencilerimizin de katılımıyla bir egzersiz uygulaması yaptırıldı.

Banu Bektaş´a öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Nis

Eğitimde İyi Örnekler Projesi kapsamında ebru sanatcısı Zeynep Özekmekci okulumuz bahçesinde öğretmen ve öğrencilerimize ebru sanatı hakkında bilgi vermiştir.

Öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yoğun ilgi gören faaliyet sonrasında yapılan çalışmalar sergilenmiştir.

Ebru sanatcısı Zeynep Özekmekciye öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Nis

Bilgi Üniversitesi eğitim danışmanı  gazeteci yazar Sait GÜRSOY okulumuz 12. sınıf öğrencilerine hedef belirleme , tercih yapma ve motivasyon ile ilgili seminer çalışması yapmıştır.

Okulumuz ve öğrencilerimiz adına kendilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

Sabancı Olgunlaşma Enstitisü Grafik ,Tasarım ve Fotoğraf bölümünden Halil Küçük hocamız 12. sınıf öğrencilerimize bölüm tanıtımında bulundular.Tanıtım sonrası sormuş olduğu soruya doğru cevap veren öğrencimize bir kitap hediye ettiler.

Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle okulumuzda Tiyatro Kulübü öğrencileri panolar hazırlayarak arkadaşlarını ve öğretmenlerini bilgilendirmişlerdir.Tiyatro kulübü ayrıca Nisan ayı sonunda hazırladıkları oyunları okulumuz solonunda oynayarak her yıl olduğu gibi bu yıl da arkadaşlarının ve öğretmenlerinin eğlenceli vakit geçirmesini sağlayacaklardır.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kütüphanecilik haftası dolayısıyla okul genelinde 20.03.2016 tarhinde 8. ders saatinde kitap okuma etkinliği düzenlenmiştir.

Mrt

Sadaka Taşı derneğinin düzenlediği Afrikada Su kuyuları açılmasına yardım kermesine bir grup öğrenciyle katıldık.

Meslek Lisesi öğrencileri kendi yaptıkları ürünleri satarak yardım faaliyetinde bulundular.

Mrt

Dünya Mirası Gezginleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bilge AKCAN tarafından 25 Mart 2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlerimize Türkiyedeki Unesco Dünya Mirasları konulu bir seminer vermiştir.

Kendilerine okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Mrt

Biyoloji öğretmenimiz ve bir grup öğrenci 22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri bağlamında İski Tuzla Biyolojik ve İleri Biyolojik su arıtma tesislerine bir gezi düzenlemiştir.