Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü münasebetiyle düzenlenen ilçe programı Üsküdar Kaymakamı sayın Murat Sefa Demiryūrek, İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Sinan Aydın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Okul Müdürlerinin katılımıyla okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Ara

Yatılı öğrencilerimizle tiyaroya gittik. 7 Aralık akşamı öğretmenlerimiz eşliğinde pansiyonda kalan öğrencilerimizle Moda Sahne´de Bira Fabrikası adlı oyunu izledik. Oyun sonunda öğrencilerimiz oyuncularla tanışma fırsatı buldu. Oyunculardan Melis Birkan, Gürsu Gür, Necip Memili ve Onur Ünsal ile tanıştılar. Bu güzel akşam için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Değerler Eğitimi Kulübümüz danışman öğretmenleri eşliğinde Darülaceze ziyareti gerçekleştirmiştir.

Ara

Mesleki Rehberlik Çalışması olarak Rehberlik Servisimiz öğrencilerimizle Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine gezi düzenlemiştir.

Kas

E-twinning ve Proje kulübü olarak “Al Götür Oku Getir” sosyal sorumluluk projemize başladık. Öğrencilerimiz istediği kitabı alabilir, okuyup yerine bırakabilir. Projemizin amacı öğrencide sorumluluk bilincini geliştirmek ve okuma alışkanlığını arttırmaktır.

Kas

Öğrencilerimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü´nü Kutlamak için resmi kurum ve kuruluşlardaki öğretmenlerimize üzerlerinde okulumuzun pulları bulunan kartlar yazıp postaladılar.

Kas

Vatan Sevgisi temalı eTwinning projemizin pano çalışmasını tamamladık.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günümüz kutlu olsun. Çamlıca Kız Anadolu Lisesi olarak günümüzü yapılan törenle  ve ikramla kutladık.

Kas

Okulumuzda okçuluk kursu başlamıştır.

Kas

Ebediyete intikalinin 79. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencileriyle yeni gösterime giren Ayla filmini izlemeye gittik.

Kas

Sınıflar arası iki top üç pas turnuvası sonunda dereceye giren öğrencilerimize madalyalarını takdim ettik.

Kas

Düşün Taşın Derneği başkanı Selim Çavuş ve gönüllülerden oluşan ekibi Çarpan Etkisi Liderlik Projesi hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Kendilerine Çamlıca Kız Anadolu Lisesi olarak teşekkür ederiz.

Kas

Kızılay haftası münasebetiyle Kızılay Üsküdar şubesi başkanı sayın Mustafa Karadeniz okulumuzda bir seminer vermiştir. Semineri düzenleyen Kızılay kulübümüze, okulumuza gelerek öğrencilerimizi bilgilendiren sayın Mustafa Karadeniz´e teşekkür ediyoruz.

Ekm

Üsküdar Belediyesi ve Çamlıca Kız Anadolu Lisesi işbirliğinde okulumuzda Hat ve Ebru kursları başlamıştır. Ayrca Keman Kursumuz 6 Kasım itibariyle başlayacaktır.