2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Meclis Başkanı Seçimi Sonuçlandı

12/G sınıfı öğrencilerinden İlsu Çelik okul meclis başkanı seçildi. Öğrencimizi tebrik ediyor,öğrencimize görevinde başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası 2 top 3 pas turnuvası sonuclanmistir.Dereceye giren takımlarımıza ödülleri 19.10.2018 tarihinde bayrak töreninde verilmiştir.Öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Okul Birincisi:12-A

Okul İkincisi:11-A

Okul Üçüncüsü:11-C

Ekm

Kurumsal kimlik çalışmaları kapsamında okulumuzun sanal turu hazırlanmıştır.Sanal turumuz ayrıca web sayfamızda okulumuz menüsüne de eklenmiştir.

Ekm

Genaral Kazım KARABEKİR’in kızlarından sayın Timsal Karabekir Yıldıran’ı okulumuzda ağırladık.

Türk asker ve siyasetci Türk Kurtuluş Savaşı’nı başlatan komutanlar arasında yer alarak doğu cephesinde gösterdiği başarılardan dolayı Kırmızı-Yeşil şeritli istiklal madalyası ile taltif edilen Kazım Karabekir arşivinden yararlanılarak oluşturulmuş fotoğraflarla ‘’Çanakkale’den Cumhuriyet’e’’ konulu konferans serisini gençlerle buluşturarak yakın tarihimize ışık tutmak amacında olan sayın Timsal Karabekir’in Çanakkale savaşını ve Kazım Karabekir’i anlattığı konferansı okulumuz idareci öğretmen ve öğrencileri büyük bir heyacan ve merakla dinlediler.Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.Ruhları şad olsun.

Ekm

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ´´Kendini Geliştir Geleceği Değiştir´´Öğretmen mesleki gelişim seminerleri Ekim ayı programı kapsamında 10.10.2018 tarihinde Doc.Dr Elif ÇELEBİ´yi okulumuzda ağırladık.Farkındalık (Mindfulnes) yönteminin uygulamalı örneklerle işlendiği atölye çalışmasında okulumuz öğretmenlerinin yanı sıra misafir öğretmenlerimiz de katılmışlardır.

Üsküdar İlçe Milli Eğitim şube müdürü İshak ARSLAN eğitim sonrasında  Doc.Dr. Elif ÇELEBİ´ ye günün anısına armağan takdim etmişlerdir.

Doc.Dr. Elif ÇELEBİ´ye ve Şube Müdürümüz İshak ARSLAN´a teşekkür ederiz.

Ekm

We are jumping rope for raising awareness of this special day (Jump Rope Challenge For Raising Awareness of International Day of Girl Child (11th October) as a girl school. We will make video jumping rope. We will challenge to somebody.

Please join our challenge on Instagram with the hashtag below:

#ckalisjumping

To win the surprise prize please tag us ( @camlicakal) on your video.

PS: At the beginning of your video please say someting in English showing that you are challanging for raising awareness of International Day of Girl Child.

Ekm

6 Ekim İstanbul´un Kurtuluşu törenimiz gerçekleştirildi.

Tarih sahnesinde var olduğu günden itibaren özgür yaşamış "Türk Milleti" nin 6 Ekim 1923´te bir kez daha esir edilemeyeceğini dünyaya haykırdığı İstanbul´un düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yıl kutlama törenini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik.Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için kendilerini feda eden şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyoruz.Ruhları şad olsun.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle okulumuzda bazı etkinlikler düzenlenmiştir.

Eyl

Üsküdar Belediyemizin himayesinde Valide Sultan Gemisinde 12. sınıf öğrencilerimiz için düzenlenen Boğaziçi Kültür Turu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerimiz başladı

Eyl

Avrupa Dil Günü ( European Day of Language) kapsamında E-twining projesi olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde 11 ülkeden 20 okula göndereceğimiz posta kartlarımızı hazırladık. Projede emeği geçen tüm Çamlıca Kız Lisesi Ekibine ve bize destek olan PTT Müdürlüğümüz yetkililerine teşekkür ederiz.

Eyl

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı, Çamlıca Kız Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törenle açılmıştır. Yeni eğitim öğretim yılının tüm okul kadromuz, öğrencilerimiz ve velilerimiz için hayırlı, uğurlu ve başarılı geçmesini dileriz.

Eyl

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi öğretmenleri Tübitak projeleri hakkında seminer aldı. Bu faydalı semineri veren ve tecrübelerini bize aktaran Çağrıbey Anadolu Lisesi Fizik öğretmeni Ömer EKİNCi hocamıza teşekkür ederiz.

Eyl

2018-2019 eğitim öğretim yılında okulumuza yeni yerleşen 9. sınıf öğrenci ve velilerimize yönelik düzenlenen uyum programı çerçevesinde 1. gün etkinlikleri gerçekleştirildi.

Eyl

Eylül dönemi seminer çalışmalarında okulumuz öğretmenleri AB Projeleri hazırlama eğitimi almıştır. Bu semineri okulumuz öğretmenlerine eğlenceli bir şekilde veren Zuhal YILMAZ DOĞAN hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.