Ock

Okulumuz 9. sınıf öğrencisi Yelda KUZPINAR İstanbul Yıldız Kızlar karate şampiyonasında 56kg da İstanbul 3. sü olmuştur.Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.

Ock

12 H Dil sınıfımızla Adile Sultan Kasrı ve Hababam Sınıfı Müzesi ziyaretimizin ardından Huzurevi ziyaretini gerçekleştirdik. Emektar öğretmenlerimizle sohbet öğrencilerimizde çok derin bir etki bıraktı. Birbirinden güzel mesajlar veren hayat dersi niteliğindeki anılar ve tecrübeler sayesinde pes etmeme, hırs ve çalışma azmi ile okula geri döndüler.

Ock

Tarihimize,değerlerimize sahip çıkma ve gelecek nesillere aktarmayı ilke edinen öğretmen ve öğretmenlerimizle Beylerbeyi Sarayı ve Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü´ne gezimizi gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuz Öğretmenleri ve öğrencileri arasında düzenlenen masa tenisi turnuvamız sonuçlanmıştır.

Birinci:HELİN VURAL

İkinci:BURHAN AKINOĞLU

Üçüncü:ZEHRA KAPTANOĞLU

Turnuvada emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürler.

Ock

Okulumuz Dart Takımı İstanbul ili müsabakalarında 4.olmuştur.Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ock

12.sınıflarımızın geçirdiği yoğun 1. dönem yoğunluğunu gidermek ve moral motivasyonu artırmak amacıyla düzenlenen ´´Kartepe Gezimizi´´ Md.Yrd Ayşe ÇAYLI Rehber öğretmenimiz Nurşen EYİLİK ,öğretmenlerimiz Serpil FIRTINA ve Habibe ÜNSAL eşliğnde gerçekleştirdik.

Ara

Tübitak Bilim Fuarlarına başvurumuz kabul edilmiştir.

Ara

Okulumuz Yayin ve Iletisim Kulubu Ogretmenleri Riza Akagunduz ve Seval Ozturk yonetiminde ve edebiyat zumresi ogretmenleri katkilariyla, 10. siniflar arasinda, 11/12/24.12.2018 tarihlerinde munazara etkinlikleri yapilmistir. Yapilan finalde 10- B sinifi ogrencileri Neslihan Sude Çimen, Zeynep Dervisoglu, Nursena Ercik, Şehidan Canlı 1. olmustur. 10- B sinifi munazara takimini tebrik ediyor ve basarilarinin devamini diliyoruz. Emegi gecen edebiyat zumresine tesekkur ediyoruz.

Ara

Okulumuzda öğretmen ve öğrenciler arasında düzenlenen dart turnuvamız sonuçlanmıştır.Derceye giren öğretmen ve öğrencilerimiz madalyalarını aldılar.Turnuvada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

1-Sinan KEZKİÇ

2-Faruk YILDIZ

3-Funda YILMAZ

4-Zeynep İrem GÖKTAŞ

Ara

Türkiye Felsefe Kurumu tarafından 23. düzenlenen Felsefe olimpiyatlarına katılan okulumuz öğrencisi Züleyha ÇİTE 14. olarak büyük bir başarı kazanmıştır.Öğrenci ve destek olan öğretmenlerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Kaymakamımız Murat Sefa DEMİRYÜREK ´´Aile Sıcaklığında Sohbetler´´ projesi kapsamında okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimizi ziyaret ettiler.Kaymakamımıza ziyaret sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sinan AYDIN ve şube müdürleri eşlik ettiler.Öğrencilerimizle beraber akşam yemeği yiyip bir süre sobet eden kaymakamımız ziyaret sonunda öğrencilere hediyelerini takdim ettiler.

Kendilerine ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz pansiyon öğrencileriyle birlikte Beşiktaş Sompo Japan - Neptuna Klaipeda basketbol takımlarının Fiba Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını izledik. Karşılaşmayı Litvanya takımına karşı temsilcimiz Beşiktaş 77-70 kazandı.

29 yurt öğrencisi 4 gündüzlü öğrencimiz ile birlikte izlediğimiz karşılaşma Beşiktaş Akatlar Spor kompleksinde gerçekleşti.

Ara

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar dersi gezi faaliyeti olarak Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi gezimizi gerçekleştirdik.Bu faaliyetle beraber öğrenciler Güzel Sanatlar Fakülteleri bölümlerine yerleşebilme süreçleri bölümlerin içeriği ve mezuniyet sonrası iş olanakları hakkında bilgilendirildiler.

Gezimizde Fakültenin Seramik-Resim-Heykel-Moda ve tekstil tasarımı-Endüstriyel tasarım bölümleri atölyeleri dolaşıldı.Öğrenciler sanatsal üretimin çeşitli aşamalarına tanıklık edip sanatın ve sanatsal ifade etme yöntemlerinin önemi hakkında bilgi sahibi oldular.

Ara

Yabancı Dil Kulübü olarak “What’s Your Story” projemiz kapsamında İngilizcemizi kullanmak ve geliştirmek amacıyla Creative Short Story Writing Workshop / İngilizce Kısa Hikaye Yazma Workshop’u düzenledik. Çok keyifli bir etkinlik oldu, en kısa zamanda ikincisini düzenleyeceğiz.

Ara

Okulumuz Değerler Eğitimi kulüp öğrenci ve öğretmenlerimiz  "Sosyal sorumluluk ve tecrübe paylaşımı"Çerçevesinde Kayışdağı Darulaceze´yi  ziyaret etmişlerdir.