MİSYONUMUZ - VİZYONUMUZ

MİSYONUMUZ

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi Aile Birliği olarak höşğörü, saygı, sevgi ve huzur ortamında idare, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz arasında iletişim köprüsü oluşturmak, çocuklarımızda sorumluluk ve aidiyet duygusunu geliştirmek, insani vasıfları yüksek, çevreye duyarlı gözlemci, sorgulayıcı, katılımcı, erdemli gençler yetiştirmek adına, siz değerli velilerimizin de destekleriyle idaremizin ve öğretmenlerimizin yaptığı yapacağı her olumlu bprojeye katkı sağlamak.

Eğitim öğretim anlamında okulumuzu daha üst seviyelere taşımaktır.

VİZYONUMUZ

İnsani vasıfları yüksek, erdemli gençlerin mezun olduktan sonra da okullarına ve arkadaşlarına sahip çıkabilmelerini, hayatı önemsemelerini ve değerleriyle yaşamlarını yaratıcı, entektüel, evrensel düşünen, mutlu, duyarlı, özgüvenli, bireyler olup, işhayatının en üst seviyelerinde donanımlarıyla yer almaları ve bu donanımını temellerinin Çamlıca Kız Anadolu Lisesinde atılmış olduğunu daima hatırlamalarıdır.

Yayın: 13.05.2015 - Güncelleme: 13.05.2015 09:24 - Görüntülenme: 746