YEŞİLAY Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması DERECESİ

Yeşilay tarafından düzenlenen 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması'nda okulumuz öğrencisi Nisa İlayda Mayda afiş dalında liseler arası Üsküdar birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

19.03.2020 140

Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliği kapsamında, resmi/özel ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okul ve kurum  Müdürlüklerinde öğrencilerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmelerini, sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını ve Yeşilay Cemiyetinin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması'nda okulumuz öğrencisi Nisa İlayda Mayda afiş dalında liseler arası Üsküdar birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.