UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMI DEĞİŞMİŞTİR.(13.09.2020 saat 19:30 da Güncellenmiştir.)

Sayın Velilerimiz , Sevgili Öğrencilerimiz;

7 Eylül-11 Eylül tarihleri arasında uygulamış olduğumuz uzaktan eğitim ders programızda veli,öğrenci,öğretmen ve bakanlığımızdan gelen bilgilendirmeler sonucunda bazı değişiklikler yaparak yeniliyoruz. 14 Eylül tarihinden itibaren uygulayacağımız yeni Uzaktan Eğitim Ders Programımızda uygulamadaki aksaklıklar dikkate alınarak güncellemeler yapılabilir.

05.09.2020 7521

İkinci hafta uygulayacağımız ders programımızda her sınıf seviyesinde EBA ve ZOOM üzerinden derslerimiz devam edecektir.Öğrencimizin bazı dersleri ilk hafta olduğu gibi Zoom programı ile bazı dersleri ise EBA üzerinden yapılacaktır.Bu nedenle her öğrencimiz her iki programa da bakmak durumundadır.EBA ders saatleri bakanlığımızın belirlediği ders saatleridir ve değiştirilmesi mümkün değildir.

Zoom ders programına ulaşmak için tıklayınız.

Eba ders programına ulaşmak için tıklayınız.

Uzaktan Eğitim Rehberi için tıklayınız.