PANSİYON BAŞVURU VE KAYIT TAKVİMİ

2020-2021 eğitim öğretim yılı okul pansiyonu başvuru için gerekli evraklar ve takvim belirlenmiştir.

17.07.2020 460

2020-2021 LGS KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ...

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONUNA ALINACAK KIZ ÖĞRENCİ SAYISI AŞAĞIDAKİ TABLODA BELİRTİLMİŞTİR

PANSİYONA ALINACAK ÖĞRENCİ SAYISI

PARASIZ YATILI ÖĞRENCİ SAYISI

39

PARALI YATILI ÖĞRENCİ SAYISI

11

TOPLAM

50

OKUL PANSİYONUNA BAŞVURU TARİHİ 24-27 AĞUSTOS 2020 TARİHLERİ ARASIDIR. 28 AĞUSTOS DA SONUÇLAR BELLİ OLACAK VE KESİN KAYIT YAPILACAKTIR.

PARASIZ YATILIK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1.Ek -1 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname ile beyana esas olan velinin ve eşi çalışıyor ise , eşi ile birlikte bütün yıllık gelir durumunu gösteren vergi dairesi, muhasebe birimi   veya ilgili kişi, kurum ve kuruluşlardan alınacak 2019 yılına ait 12 aylık toplam gelirini gösteren belge,

2.Velinin ve bakmakla yükümlü olduğu aile üyelerinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ile doğum tarihlerinin yazılı beyanı esastır.(Nüfus Cüzdan Fotokopileri)

3.Anne –baba  çalışmıyorsa, çalışmadığına dair SGK 'dan alınan belge

4.Anne-baba ayrı ise velayet kararı

5.Öğrenciye ait 1 adet vesikalık fotoğraf

6.Sağlık Raporu ''Öğrencinin pansiyonda kalmasında sakınca yoktur.'' ibaresi mutlaka olmalıdır.

7.Burs alıyorsa ortaokuldan burs aldığına dair belge

8.Ortaokullarından disiplin cezası almadığına dair yazı

9.Aile nüfus kayıt örneği

10.Vergi Dairesinden alınacak mal bildirim beyanı

11.Öğrencinin LGS 'den aldığı puanı gösteren belge

EVRAKLARIN MÜRACAAT SIRASINDA TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

ÖNEMLİ NOT:

1.e –Posta, faks vb. yollarla yapılan müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

2.Eksik evrakla yapılan müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Okulumuzun ara sınıflarında okumakta olup okul pansiyonunda paralı ve ya parasız  yatılı kalan öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemlerinin  17-28 Ağustos 2020 tarihleri arasında veli tarafından bizzat okul yönetimine yapılması gerekmektedir. Velilerimize duyurulur.