Ock

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem sonu kapanışı öğrencilerimize Okul Müdürümüzün Onur Belgelerini teslim ettiği törenle yapıldı. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize güzel bir tatil diliyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencileri Beşiktaş JK Müzesi ve Vodafone Park stadını ziyaret etmişlerdir. Öğrencilerimiz 1650 m2, 2 kattan oluşan müzede Beşiktaş JK Kulübüne ve tüm spor branşlarına dair tarihsel anlatımlar ile bilgilenmişler; ayrıca birçok dijital ve etkileşimli alanda eğlenceli zaman geçirmişlerdir. Müze ziyaretini takiben Vodafone Park stadını da görme fırsatı bulan öğrenciler günün anısına fotoğraflar çektirmişlerdir.

Ock

Devlet Tiyatroları Üsküdar Tekel Sahnesi´nde gerçekleşen "İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı" isimli oyuna 10-A sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katılım sağlamışlardır. Oyun öncesinde Fethi Paşa Korusu´nda biraraya gelen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz oyun sonrasında oyuncu Berkay TULUMBACI ile tanışma ve sohbet etme fırsatı bulmuşlardır.

Ock

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü Üsküdar Belediyesi Tebessüm Kahvesini ziyaret etmiştir. Öğrencilerimiz bu ziyaretle, imkan ve fırsat varsa her şeyin mümkün olabileceğini gözlemlemiştir.

Ock

Okulumuz Futsal Takımı Üsküdar İlçe çapında 2. olmuştur. Takımdaki öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Velilerimizle birlikte Üsküdar Belediye Başkanımız sayın Hilmi Türkmen´i ziyaret ettik. Kendisine okulumuza verdiği destekten dolayı teşekkürlerimizi ilettik.

Ock

Okulumuz yakan top takımı, Üsküdar İlçesi Kaleli Yakan Top Turnuvasında İlçe 1. olmuştur. Beden eğitimi öğretmenlerimizi ve takımımızdaki öğrencilerimizi tebrik ederiz. Başarılarının İstanbul İl müsabakalarında devam etmesini temenni ederiz.

Ock

Mesleki rehberlik çalışması olarak okulumuz son sınıf öğrencilerini İstanbul Üniversitesine götürdük.

Ock

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında Hijyen konulu pano çalışmamız.

Ara

Okulumuz Edebiyat öğretmenleri danışmanlığında öğrencilerimizin hazırladığı Yahya Kemal Beyatlı şiirleri dinletisinden kareler. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Üsküdar Gençlik Merkezinde düzenlenen Yazar Hatice Sarı Tan´ın konuk olduğu söyleşiye katıldık.

Ara

Kariyer Planlama Kulübümüz meslek tanıtımı etkinliği olarak mimarlığı tanıtması için Mimar Işıl Şenocak´ı okulumuza davet etmiştir. Okulumuza gelip öğrencilerimize mesleğini anlattığı için kendisine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 9. Sınıf öğrencileri Tarih dersi için yaptıkları projeleri sergilediler.

Ara

Üsküdar Belediyesi Valide Sultan Gemisiyle öğrencilerimizle beraber güzel bir boğaz gezisi yaptık. Üsküdar Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz.

Ara

Üniversite tanıtım etkinliği olarak öğrencilerimizle Özyeğin Üniversitesine gezi düzenledik.