Okulumuz öğrencilerinin tamamı yatılı değildir.

Lise Giriş Sınavı sonucunda okulumuzu tercih edecek öğrencilere teşekkür ediyoruz ve duyurumuzu çok iyi okumalarını tavsiye ediyoruz.

Lise Giriş Sınavı sonucu tercihte bulunacak aday velilerimizi ve öğrencilerimizi bilgilendirmek için bu duyuru yapılmaktadır. Okula kayıt hakkı kazanan her öğrenci pansiyonda kalma hakkı kazanamayabilmektedir. Tercih yaparken bu hususta bilgi sahibi olunması mağduriyetlerin oluşmamaması açısından son derece önemlidir.

Haz

Ortaöğretim Kurumlarına (Liselere)  merkezi yerleştirme veya mahallinden yerleştirme ile ilgili tüm bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Haz

Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayınlandı.

May

Üsküdar İlçemizde öğrencilere yardımcı olunması amacıyla bazı okullarımızda yüksek öğretime geçiş danışmanlıkları kurulmuştur.

May

Nakil süreci 2.dönem kapanışından dolayı 2 Mayıs 2018 -17 mayıs 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu sebeple 18 Mayıs 2018 tarihinde onay veya red durumu açıklanacaktır. Okul kapanışına kalan son üç hafta sürecinde nakil işlemleri yapılmamaktadır. Tüm velilerimize duyurulur.

May

Hava muhalefeti nedeniyle 2017-2018 Mezuniyet Törenimiz 12 mayıs cumartesi günü saat 17:00´de yapılacaktır.

May

Okulumuz İngilizce Zümresinin organize ettiği İngilizce şarkı karaoke yarışmasına katılmak isteyen öğrencilerimiz detaylı bilgi ve kayıt için İngilizce öğretmenlerine veya 11-H Büşra Dilara Ünal ve 12-E Zeynep Betül´e başvurabilirler.

May

Okullarımız, öğrencilerin sosyalleştiği, bilgi ve beceriler kazandığı ve tüm yönleriyle
hayata hazırlandığı kurumlardır. Zamanlarının çok büyük bir kısmını okullarda geçiren
öğrencilerimizin mutlu, başarılı bir eğitim ortamı ve öğrenme süreci geçirmeleri
hedeflenmektedir.
Bu amaçla, okullarımızda sağlıklı ve güvenli bir eğitim öğretim ortamı oluşturulması
için gerekli koruyucu ve önleyici tedbirlerin aksatılmadan alınması, velilerimizin gönül
rahatlığıyla çocuklarını okullara göndermeleri önem arz etmektedir.

Nis

Çamlıca Kız Lisesi Mezunlar Derneğimizin düzenlediği Geleneksel Talaş Böreği Günü 6 mayıs 2018 Pazar günü okulumuz bahçesinde yapılacaktır. Tüm mezunlarımızı bekliyoruz.

Mrt

26 Mart 2018 Pazartesi´den itibaren uygulanacak olan haftalık ders programımızın bağlantısı aşağıdadır.

Mrt

26 Mart 2018 tarihinden itibaren uygulanacak olan yetiştirme kursları zaman çizelgemizin bağlantısı aşağıdadır.