Ara

Aile Sıcaklığında Sohbetler Projesinin bu ayki konusu Hedef Belirleme ve Zaman Yönetimiydi.Pansiyon öğrencilerimize yönelik gerçekleşen konferans için Uzman Klinik Psikolog Zeliha TUTAN´a teşekkür ediyoruz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında okulumuz konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlerimize farkındalık yaratmak için bir etkinlik düzenlenmiştir.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ara

Mevlana haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin hazırladığı Pptx (Sunum) dosyasına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ara

Öğrencilerimiz Özyeğin Üniversitesinde Kurgusal Dava Etkinliği ve Sanal Mahkemeyi ziyaret ettiler.

Ara

Kenter Tiyatrosunda “American Drama Group” un sergilediği, Bernard Shaw’ın “Pygmallion” adlı ingilizce oyununu izledik.

Ara

İş, siyaset ve devlet adamı olan,T.C.Kültür Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı´nın desteğiyle 2007 yılında UNESCO tarafından Mevlana´nın 800.doğum yılı kutlamalarının yapılması ve ve bu yılın  dünyada ´´Mevlana Yılı´´ ilan edilmesi için çalışan Sayın Doç.Dr. Işın ÇELEBİ´yi ziyaret ettik. Okulumuzu ağırladıkları için kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Veli Akademileri Projesi kapsamında okulumuzda veli eğitimi düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuz öğrencisi Züleyha Çite, Türkiye Liselerarası 23. Felsefe Olimpiyatına Katıldı.

Felsefe zümremize ve öğrencimizin eğitimine destek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz öğretmen , personel ve velilerine diyabet eğitim semineri Biyoloji öğretmenimiz Ümren Beydilli tarafından verildi.Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

T.C. Cumhurbaşkanlığı Osmanlı arşivlerine düzenlediğimiz gezi sayesinde geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz şanlı tarihimizi , değerlerimizi birkez daha belgeleriyle hatırladılar.

Geziyi düzenleyen öğretmenlerimize ve gezide bize rehberlik eden kurum yetkililerine teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında, öğretmenlik yolunda bir ana karakter olan ve Başöğretmenimiz Atatürk´ün en sevdiği ve başucu kitabım dediği Çalıkuşu romanının tiyatro uyarlaması sergilenmiştir.11-D ve 11-E şubesi öğrencileri  tarafından sunulan oyun izleyiciler tarafından beğeni toplamıştır.

Oyunda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz rehberlik servisi tarafından düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi tanıtım gezimizi gerçekleştirdik

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Okulumuzda Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

Kas

Okulumuz Felsefe ve Münazara Kulübü tarafından Dünya Felsefe Günü etkinlikleri kapsamında sayın Zeki Taş okulumuza söyleşi için davet edilmiştir. Ayrıca Maltepe Üniversitesi tarafından düzenlenen Felsefe Günü etkinliğine katılım sağlanmıştır.

Kas

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün yürüttüğü İstanbul Okuyor Projesi kapsamında okulumuzda ilk ders ilk 15 dk kitap okuma etkinliği yapılmıştır.