Eyl

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı, Çamlıca Kız Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törenle açılmıştır. Yeni eğitim öğretim yılının tüm okul kadromuz, öğrencilerimiz ve velilerimiz için hayırlı, uğurlu ve başarılı geçmesini dileriz.

Eyl

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi öğretmenleri Tübitak projeleri hakkında seminer aldı. Bu faydalı semineri veren ve tecrübelerini bize aktaran Çağrıbey Anadolu Lisesi Fizik öğretmeni Ömer EKİNCi hocamıza teşekkür ederiz.

Eyl

2018-2019 eğitim öğretim yılında okulumuza yeni yerleşen 9. sınıf öğrenci ve velilerimize yönelik düzenlenen uyum programı çerçevesinde 1. gün etkinlikleri gerçekleştirildi.

Eyl

Eylül dönemi seminer çalışmalarında okulumuz öğretmenleri AB Projeleri hazırlama eğitimi almıştır. Bu semineri okulumuz öğretmenlerine eğlenceli bir şekilde veren Zuhal YILMAZ DOĞAN hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

15 Temmuz Milli İrade Destanı çeşitli etkinlikle anılıyor..

Haz

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi okul tanıtım sunumudur.

Haz

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi ailesi olarak, tüm öğretmenlerimizin, velilerimiz ve öğrencilerimizin aileleri ve sevdikleriyle birlikte, güzel bir bayram geçirmeleri temennisiyle Ramazan Bayramlarını tebrik eder; milletçe birlik ve beraberlik içerisinde geçirebileceğimiz nice bayramlar dileriz.

Haz

Çamlıca Kız Anadolu Lisesi 2017-2018 Eğitim Öğretim yılını sayısız sportif başarılara, kültürel faaliyetlere ve projelere imza atarak başarılı bir şekilde sonlandırmıştır. Tüm Çamlıca Kız Anadolu Lisesi ailesine iyi tatiller diliyoruz. Kapanış Töreninde okul birincimiz Tuğba Dursun yaş kütüğüne adını çakmıştır. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Ayrıca törende Çamlıca´nın Gizemli Bahçesi motif kitabımızın gerçekleşmesinde katkısı olan öğrencilerimize Görsel Sanatlar öğretmenimiz tarafından başarı belgeleri takdim edilmiştir.

Haz

Okulumuz Rehber Öğretmeni İsmail Şirin, Matematik Öğretmeni Fazlı Yamaç, Kimya Öğretmeni Yasemin Turhan ve Tarih Öğretmeni Emel Öztürk´ün tayinleri çıkmıştır. Okulumuza verdikleri emekten ötürü teşekkür eder, yeni okullarında başarılar dileriz.

ÇAMLICANIN GİZEMLİ BAHÇESİ
Ebru, Çini, Minyatür, Tezhip, Dokumacılık gibi Yüzyıllardır süre gelen Geleneksel Türk Sanatlarımızdan hareketle oluşturduğumuz ‘Çamlıcanın Gizemli Bahçesi’ adlı motif boyama kitabımızı Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sinan Aydın’ a takdim ettik. ‘Çamlıcanın Gizemli Bahçesi’ kitabımızı herkesin keyifle boyamasını ve Geleneksel Sanatlarımıza sahip çıkıp, yaşatmasını diliyoruz.

Haz

Eğitimde Öncü Şahsiyeler Projesi kapsamında okulumuz Edebiyat Öğretmenleri eşliğinde öğrencilerimiz Necip Fazıl´ın Eyüp´teki kabrini ziyaret etmişlerdir. Pierre Loti´yi gezip Tarihi Yarımada´ya geçmişlerdir. Sultahmet Meydanı, Gülhane Parkı ve Topkapı Sarayını gezmişlerdir.

Haz

Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Batman´daki kardeşlerimizden mektuplar geldi.

Haz

Değerler Eğitimi Kulübü öğrencilerimiz danışman öğretmenleri eşliğinde Milli, Dini ve Kültürel Mirasımız temalı tarihi yarımada gezisi düzenlemiştir.

Haz

Doğa Bilimleri Derneği, okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize seminer vermiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.

May

Şehrimiz İstanbul´un Fethinin 565. yıldönümü okulumuz konferans salonunda düzenlenen programla kutlanmıştır.