ÇAMLICA KIZ LİSESİ OLARAK eTWİNNİNG ULUSAL KALİTESİ ETİKETİ ALMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ!!!

ÇAMLICA KIZ LİSELİ OLMANIN AYRICALIĞINI YAŞIYORUZ!!!

Pandemi sürecine rağmen özverili çalışmalarını sürdüren sevgili öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını "eTwinning ULUSAL KALİTE ETİKETİ"ni "BİR KİTAP 1000 ETKİNLİK PROJESİ" ile  aldı.  Projeyi başarı ile sonuçlandırıp belge ile taçlandıran 10-C  sınıfı öğrencilerini ve projeyi yürüten Derya SARI hocamızı kutluyoruz.

01.09.2020 157

01-09-202001-09-202001-09-2020

ÇAMLICA KIZ LİSELİ OLMANIN AYRICALIĞINI YAŞIYORUZ!!!

eTWİNNİNG NEDİR???

eTwinning Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.
eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır. eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) kullanımıyla okullar için destek, araç ve hizmetler sağlayarak Avrupa'daki okullar arası işbirliğini teşvik eder. Ayrıca; eTwinning, eğitimciler için sürekli çevrimiçi Mesleki Gelişim için ücretsiz fırsatlar da sunmaktadır.
2005 yılında Avrupa Komisyonunun eöğrenme Programının ana hareketi olarak başlatılan eTwinning, 2014 yılından bu yana AB Eğitim, Öğretim, Gençlik ve Spor program olan Erasmus+'a, sıkı bir şekilde entegre edilmiştir. Merkezi Destek Servisi, Avrupa'daki okullar, öğretmenler ve öğrenciler için eğitimi geliştiren 31 Avrupa Eğitim Bakanlığının uluslararası işbirliğinden oluşan European Schoolnet tarafından yönetilmektedir. Ayrıca eTwinning ulusal düzeyde 37 Ulusal Destek Servisi tarafından desteklenmektedir. Turkiye eTwinning projesine 2009 yılında katılmıştır. eTwinning Portalı 28 farklı dilde hizmet vermektedir. Ülkemizden bu sene 15728 proje kalite etiketi için başvuru yapmıştır.